Tervetuloa seuraamme!

Ajankohtaista

Illan kisasta tuli kärjen osalta kesän kovatasoisin. Neljä ukkoa alle hölökkärajan. Triathlonimies Panu Lieto uhkaili jopa rataennätystä. Mies moitiskeli kisaa ykstoikkoiseksi, kun ei tarvinnut muuta kuin juosta. Taavi usutti uimaan P-vihkoraaresta Tapiolle, lainaamaan Lancelta pyörää ja koukkaamaan Yli-Iin kautta Illiin.
Kierikin Turtinen avasi voittoputken nipistäen samalla neljä sekuntia edelliskerran ajastaan. Passasi siinä Timo Mäkelän herrastella kierikkiläisten managerina. Personeeko tulevan Suur-Oulun laajaan johtajistoon?
Eipä aikaakaan, kun vitosen voittaja oli loppusuoralla. Kukapa muukaan kuin Kierikin Pauli Turtinen, jota kesän soutureissut olivat kangistaneet sen verran, että aikaa tuhraantui sekunnin enemmän kuin toukokuussa. Taas on pannut kuumana tulevalla laitakaupungilla ja Katupoikien laulu raikaa. Hopean nappasi lännemies Huhtala minuutin perässä, mutta selkeästi edellä Puttaan nuorukaista Tonia. Neljännestä sijasta käytiinkin sitten hurja taisto Kierikin Mäkelän ja Puttaan painijan Isokosken välillä. Rinta rinnan tultiin loppusuoraa ja Isokoski hamusi jo niskalenkkiä oikealla kädellä. Siihen tuhraantuivat ratkaisevat sadasosat ja Tiiron Matin maalikamera näytti vääjäämättä tappion.
Yrityksen kansallisten kovimmasta tuloksesta vastasi KuivA:n Henri Pakisjärvi miesten kuulassa tuloksella 18,20. Yrityksen nuorille useita sarjavoittoja.
Illin reittiennätyksen haltija Niko Krohns kurvasi stadionille ja maaliin ennätysajassa. Katsomo palkitsi seisomaan nousten ja hurraten huiman suorituksen, tapailipa joku Maamme-lauluakin. - Kumma homma, koko matkan oli vastatuuli, äimisteli maestro maalissa. - Se käy vinkka, ko juoksee kovvaa, valisti K. Kantola, hittaammilla on helepompaa.
RSS ATOM