Tervetuloa seuraamme!

Ajankohtaista

Vitosella jäätiin tällä kertaa hölökkärajan ulkopuolelle. Mistähän se kertoo? Voittaja oli jälleen kerran Käyränperän Matias, jolle aivan aiheellisesti onnettarena ollut Tiiron Matti arpoi juoksuoppaan.
Puttaan hiihtoniilo Niskanen oli voittovuorossa ainoana alle hölökkärajan juosseena. Mies ei meinannut uskoa itsekään suurta saavutustaan. Vakituisesti podiumin ulkopuolella kärvistellyt Laine kukisti tällä kertaa Illin isännän Hiltulan ja nappasi Saaran esimerkin siivittämän hopean. Passasi sitä kisan jälkeen uikasta P-vihkosaaressa.
Kisat saatiin onnistuneesti pidettyä. Ennätyksiä ja jännittäviä kamppailuja.
Illan kisasta tuli kärjen osalta kesän kovatasoisin. Neljä ukkoa alle hölökkärajan. Triathlonimies Panu Lieto uhkaili jopa rataennätystä. Mies moitiskeli kisaa ykstoikkoiseksi, kun ei tarvinnut muuta kuin juosta. Taavi usutti uimaan P-vihkoraaresta Tapiolle, lainaamaan Lancelta pyörää ja koukkaamaan Yli-Iin kautta Illiin.
Kierikin Turtinen avasi voittoputken nipistäen samalla neljä sekuntia edelliskerran ajastaan. Passasi siinä Timo Mäkelän herrastella kierikkiläisten managerina. Personeeko tulevan Suur-Oulun laajaan johtajistoon?
Eipä aikaakaan, kun vitosen voittaja oli loppusuoralla. Kukapa muukaan kuin Kierikin Pauli Turtinen, jota kesän soutureissut olivat kangistaneet sen verran, että aikaa tuhraantui sekunnin enemmän kuin toukokuussa. Taas on pannut kuumana tulevalla laitakaupungilla ja Katupoikien laulu raikaa. Hopean nappasi lännemies Huhtala minuutin perässä, mutta selkeästi edellä Puttaan nuorukaista Tonia. Neljännestä sijasta käytiinkin sitten hurja taisto Kierikin Mäkelän ja Puttaan painijan Isokosken välillä. Rinta rinnan tultiin loppusuoraa ja Isokoski hamusi jo niskalenkkiä oikealla kädellä. Siihen tuhraantuivat ratkaisevat sadasosat ja Tiiron Matin maalikamera näytti vääjäämättä tappion.
Yrityksen kansallisten kovimmasta tuloksesta vastasi KuivA:n Henri Pakisjärvi miesten kuulassa tuloksella 18,20. Yrityksen nuorille useita sarjavoittoja.
RSS ATOM