Tervetuloa seuraamme!

Ajankohtaista

Illan juoksussa pisti nuoriso hulinaksi. Kaverukset Matias ja Ville valtasivat korkeimmat podiumpaikat, Matias vielä alle hölökkärajan. Himmeimmän mitskun nappasi Illin oma poika Arto Hiltula. Aika oli tällä kertaa tämä, mutta kesän paras.
Hyvä tulostaso Iin kansallisissa. Nuorten runsas osanotto ilahdutti.
Illi oli ollut esillä mediassa pitkin viikkoa. Uutterat arkeologit löysivät toistaiseksi vanhimman illinjuoksijan - 895 v. Niin lujille oli poika ottanut, että jälelle oli jäänyt vain pari hammasta loppukiri-irvistyksestä. Vitosen aika oli jäänyt saamatta, sillä pahaksi onneksi oli ollut pilivinen päivä eikä aurinkokello pelittänyt.
Ville Jussila Oulun kaupungin Kierikin lähiöstä eppäili ennen starttia, löytyykö maalaisista ollenkaan miehen vastusta. Ihan oikein eppäili, sillä ujot maalaispojat antoivat statin nuorukaisen mennä menojaan.
yu-harjoitukset (21.5.2013)
Legendaariset ja perinteikkäät Illinjuoksut alkavat perjantaina 24.5. klo 18.30 Illinsaaren hiihtomajalla ja jatkuvat joka perjantai syyskuun loppuun saakka. Juhannusviikolla tietysti torstaina. Matkat vitonen ja kakkonen maastossa.
Leppoisa toukokuun lämpöaalto siivitti juoksijat hyviin tuloksiin.
Runsas osanotto ja mallikas huhtikuun keli. Siinä puitteet kauden viimeiseen testijuoksuun maantiellä. Finaalit toukokuussa ratakympillä.
Maaliskuun testijuoksu kipaistiin poikkeuksellisesti huhtikuun puolella. Kaunis sää ja hyvä keli.
RSS ATOM