Tervetuloa seuraamme!

Ajankohtaista

Illissä juoksut ja Illin ajot
AavKi, avoimen luokan klassisen voimanoston SM, Ylitornio 20.-22.8.2021
Limingan maajussi Jani Määttä vailla vastusta Illissä
Roope Jokela huippuaikaan Illissä hiihtäjien ja suunnistajien juhlassa
Ohjatut yleisurheiluharjoitukset Keskuskentällä päättyvät viikon 32 jälkeen. Syyskuussa jatkamme Iisi Areenalla tiistaisin klo 18.00-19.30. Ikäsuositus 8-15 v. Syyskuussa aloitamme myös kuntopiirin kaikenikäisille Pohjois-Iin koululla torstaisin klo 18.30-20.00. Aloituspäivä ilmoitetaan myöhemmin.
Viljami Vuorre piti hölökkärajaa pilikkanaan Illissä
Lasten ja nuorten painiharjoitukset Iisi Areena kamppailusali Ma ja Pe klo 18:00 16.8 alkaen. Ikäraja 9v, aiempaa kokemusta ei tarvita. Harjoitusten pääpaino monipuolisten liikuntataitojen ja kehon hallinnan kehittäminen sekä painitekniikoiden opetteleminen. Ilmoittautuminen paikanpäällä. Maksu 30€ kausi. Yleiset nyrkkeilyharjoitukset Ti ja To klo 18:00 17.8 alkaen. Ikäraja 12v, vasta-alkajat ja kokeneemmatkin pugilistit tervetulleet. Harjoitusten pääpaino eri nyrkkeilytekniikoiden opetteleminen ja otteluharjoittelu. Ilmoittautuminen paikanpäällä. Maksu 50€ kausi.
Yhteensattumien ja kilpailukalenterin tiiveyden perusteella kilpailut on tältä vuodelta jouduttu perumaan. Myös vallitseva koronatilanne on otettu huomioon. Toivottavasti ensi vuonna pääsemme järjestämään Iissä hyvät kisat. t. Direktoraatti
Alexi Ruokamo uusi voittonsa Illissä
RSS ATOM