Tervetuloa seuraamme!

Ajankohtaista

Matias Tiiro ja Mari Patanen alle hölökkärajan Illissä
Illissä juoksut ja Illin ajot
AavKi, avoimen luokan klassisen voimanoston SM, Ylitornio 20.-22.8.2021
Limingan maajussi Jani Määttä vailla vastusta Illissä
Roope Jokela huippuaikaan Illissä hiihtäjien ja suunnistajien juhlassa
Ohjatut yleisurheiluharjoitukset Keskuskentällä päättyvät viikon 32 jälkeen. Syyskuussa jatkamme Iisi Areenalla tiistaisin klo 18.00-19.30. Ikäsuositus 8-15 v. Syyskuussa aloitamme myös kuntopiirin kaikenikäisille Pohjois-Iin koululla torstaisin klo 18.30-20.00. Aloituspäivä ilmoitetaan myöhemmin.
Viljami Vuorre piti hölökkärajaa pilikkanaan Illissä
Lasten ja nuorten painiharjoitukset Iisi Areena kamppailusali Ma ja Pe klo 18:00 16.8 alkaen. Ikäraja 9v, aiempaa kokemusta ei tarvita. Harjoitusten pääpaino monipuolisten liikuntataitojen ja kehon hallinnan kehittäminen sekä painitekniikoiden opetteleminen. Ilmoittautuminen paikanpäällä. Maksu 30€ kausi. Yleiset nyrkkeilyharjoitukset Ti ja To klo 18:00 17.8 alkaen. Ikäraja 12v, vasta-alkajat ja kokeneemmatkin pugilistit tervetulleet. Harjoitusten pääpaino eri nyrkkeilytekniikoiden opetteleminen ja otteluharjoittelu. Ilmoittautuminen paikanpäällä. Maksu 50€ kausi.
Yhteensattumien ja kilpailukalenterin tiiveyden perusteella kilpailut on tältä vuodelta jouduttu perumaan. Myös vallitseva koronatilanne on otettu huomioon. Toivottavasti ensi vuonna pääsemme järjestämään Iissä hyvät kisat. t. Direktoraatti
RSS ATOM